Oct 3, 2010, 12:08 AM

Антените в челото 

  Poetry » Phylosophy
782 0 5

+ + +


антените в челото на мансардите

по цял ден ловят

виражите на самолетите

майсторлъкът да плетеш интриги

няма нищо общо

с майстора на спорта



© Диана Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??