3 oct 2010, 0:08

Антените в челото 

  Poesía » Filosófica
763 0 5

+ + +


антените в челото на мансардите

по цял ден ловят

виражите на самолетите

майсторлъкът да плетеш интриги

няма нищо общо

с майстора на спорта



© Диана Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??