Отивай си. По-бързо, моля.
Вече няма време за часовници.
Свободна съм – по твоя воля,
целувка да разделим като виновници.
Тя, любовта, отдавна вече не е наша.
Сякаш някога такава е била.
Ти ще ме запомниш лоша.
Аз тебе – като нищета.
И всеки в своята омраза
ще намери себе си или пък друг.
И ще разбере, че страда
миналото, свито в юмрук.
А то е свито в апатия
и не търси оправдание.
Аз ще зъзна в в чуждите обятия,
ти ще се превърнеш в самота.
Разделени от себичност,
ще бъдем винаги едно:
аз – влюбена във всичко.
Ти – влюбен в любовта.
© Владимир Георгиев All rights reserved.