Jun 28, 2009, 1:02 AM

Апокалипсис 

  Poetry » Other
544 0 1

 

                                              

                                                    I

                                                                                 

                    Съборени къщи и

                                          счупени прозорци.

                    Задушаващ прах и

                                          гръмнали електрически крушки.

                    Слънчево затъмнение.

                    Току-що изхвърлен презерватив -   

                                          горещ и... непотребен.

 

                                                    

                                                    II

          

                     Хладни утрини разтварят

                                          влажни утроби.

                     Хладни утрини раждат

                                          мъртви дни.

                     Хладни утрини зачеват

                                          в призрачни нощи,

                     за да пометнат болезнено

                                          в хладната утрин.

                    

 

                                                   III

 

 

                     Безпаметни дни.

                     Безпаметни нощи. 

                     Несбъднато минало.

                     Забравено бъдеще.

                     Ледено е -

                                          в черупката на охлюва.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??