Jan 27, 2011, 12:00 PM  

Аромат на нощ... 

  Poetry » Other
672 0 0

Аромат на нощ...

и силен крясък на умираща любов...

 

Всичко мигом се превръща в пясък... 

вятърът отнася в тишината и последния ù зов...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            26.01.2011г.


© Моника Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??