Aug 23, 2018, 4:10 AM

Атака 

  Poetry » Other
354 0 1

Залоствайте прозорците!
Прибирайте децата!
Избягаха затворници!
Какви ли са делата?

Животните да лаят!
Градът да се пропука!
Намери ли ни раят?
На портата ли чука?

Гответе ятаганите!
Момичетата крийте!
Грабнете и тиганите!
Злосторника разбийте!

Стрелите са готови!
Юнаците ни чакат!
Душите ни са нови!
Оръжия… Атака!!!

© Димитър Драганов All rights reserved.

Според вас кого всъщност трябва да атакуваме и кои са „злосторниците“?

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??