23 авг. 2018 г., 04:10

Атака 

  Поэзия » Другая
353 0 1

Залоствайте прозорците!
Прибирайте децата!
Избягаха затворници!
Какви ли са делата?

Животните да лаят!
Градът да се пропука!
Намери ли ни раят?
На портата ли чука?

Гответе ятаганите!
Момичетата крийте!
Грабнете и тиганите!
Злосторника разбийте!

Стрелите са готови!
Юнаците ни чакат!
Душите ни са нови!
Оръжия… Атака!!!

© Димитър Драганов Все права защищены

Според вас кого всъщност трябва да атакуваме и кои са „злосторниците“?

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??