Aug 11, 2011, 9:10 AM

Атоми на чувствата 

  Poetry » Love
791 0 6

Ти и аз.

Полудял сърдечен ритъм.

Във очите – водопад метеоритен.

Устните ми глупаво редят.

Твоите – тихо „Да” вестят.

Безтегловност!

Рой частици елементарни.

Атоми.

На чувства планетарни.

© Николай Начев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??