11 авг. 2011 г., 09:10

Атоми на чувствата 

  Поэзия » Любовная
790 0 6

Ти и аз.

Полудял сърдечен ритъм.

Във очите – водопад метеоритен.

Устните ми глупаво редят.

Твоите – тихо „Да” вестят.

Безтегловност!

Рой частици елементарни.

Атоми.

На чувства планетарни.

© Николай Начев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??