по едноимения роман на Виктор Пасков
Любовта - като чувство.
Любовта - като мярка.
Игра ли е тя между двама?
- Подарък от Съдбата била.
(само, дето листа с правилата го няма)
Ако в миг станеш аут от играта
и останеш сам със себе си и Бог...
Разсъблечи си ти душата
за аутопсия...
аутопсия на една любов.
© Бина Влади All rights reserved.