9.11.2007 г., 9:06 ч.

Аутопсия на една любов 

  Поезия
671 1 9

                                                                           по едноимения роман на Виктор Пасков 

 Любовта - като чувство.

Любовта - като мярка.

Игра ли е тя между двама?

- Подарък от Съдбата била.

(само, дето листа с правилата го няма)

Ако в миг станеш аут от играта

и останеш сам със себе си и Бог...

Разсъблечи си ти душата

за аутопсия...

              аутопсия на една любов.

© Бина Влади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??