Аванс
Аз пиша моето любовно приключение в аванс,
предчувствам моя красив романс,
танцувам във вихъра на сладострастието,
рисувам проявления на щастието,
искам да се пазя от всевластието,
от тръпката всичко в мен засиява,
душата по струните на страстта запява,
за прекалено отдаване не се заричай,
но силно обичай!
© Пламена Сомова All rights reserved.