23.03.2012 г., 11:28 ч.

Аванс 

  Поезия » Любовна
488 0 0

Аванс

 

Аз пиша моето любовно приключение в аванс,

предчувствам моя красив романс,

танцувам във вихъра на сладострастието,

рисувам проявления на щастието,

искам да се пазя от всевластието,

от тръпката  всичко в мен засиява,

душата по струните на страстта запява,

за прекалено отдаване не се заричай,

но силно обичай!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??