Живот в лъжи, предателства и празни обещания,
живот във плач, тъга, безмилостни страдания,
живот без поглед и във гадания,
живот без глас и недоизпратени послания.
Животът ми е без любов, беземоционален,
животът ми е зле, почти е крах тотален,
животът ми е тъжен, доста е банален,
животът ми е …. доста ненормален.
Животът ми е далеч от идеален,
като след дъжд е кален, антисоциален,
животът ми е гаден, даже е брутален,
животът ми е нищо, за никого не е специален.
Животът ми е като на неудачник професионален,
животът ми е мисля…. катастрофален,
животът ми е като театрален, като стих печален,
животът ми е…. стига ! Това е куплета ми прощален !
© Мирослав Драгоев All rights reserved.