29 февр. 2020 г., 17:24

Автобиографично 

  Поэзия
378 0 0

Живот в лъжи, предателства и празни обещания,

живот във плач, тъга, безмилостни страдания,

живот без поглед и във гадания,

живот без глас и недоизпратени послания.

 

Животът ми е без любов, беземоционален,

животът ми е зле, почти е крах тотален,

животът ми е тъжен, доста е банален,

животът ми е …. доста ненормален.

 

Животът ми е далеч от идеален,

като след дъжд е кален, антисоциален,

животът ми е гаден, даже е брутален,

животът ми е нищо, за никого не е специален.

 

Животът ми е като на неудачник професионален,

животът ми е мисля…. катастрофален,

животът ми е като театрален, като стих печален,

животът ми е…. стига ! Това е куплета ми прощален !

© Мирослав Драгоев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??