Jul 26, 2024, 5:43 PM

Аз бих обикнал… 

  Poetry
114 0 1

 

Аз бих обикнал всеки, но трудно ще да е това.

Щом със сьрцето ми са толкова леки,

и печално оставят ме с увиснала глава.

 

Защо аз трябва толкова да жертвам,

за да стана някому любим?

Аз бих обикнал всеки, ако може всеки до един.

© Алфард All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??