Аз бих обикнал всеки, но трудно ще да е това.
Щом със сьрцето ми са толкова леки,
и печално оставят ме с увиснала глава.
Защо аз трябва толкова да жертвам,
за да стана някому любим?
Аз бих обикнал всеки, ако може всеки до един.
© Алфард Все права защищены