~Аз и Ти~
Всичко се промени
и аз и ти останахме сами
заради нежеланите истини,
породени от чувствата ни.
Вече не е същото,
не ме целуваш както преди
и дори нещо да се промени,
не ще се обърнат нашите съдби.
Всичко е различно
и не сме виновни аз и ти,
времето промени сърцата ни.
Миналото няма да се върне при нас,
няма да се гледаме пак в захлас,
няма да се искаме със същата страст,
но в нашите мечти ще останем завинаги
аз и ти!!!
© Краси All rights reserved.