1.09.2009 г., 10:48 ч.

Аз и Ти 

  Поезия » Любовна
650 0 0

~Аз и Ти~

Всичко се промени

и аз и ти останахме сами

заради нежеланите истини,

породени от чувствата ни.

Вече не е същото,

не ме целуваш както преди

и дори нещо да се промени,

не ще се обърнат нашите съдби.

Всичко е различно

и не сме виновни аз и ти,

времето промени сърцата ни.

Миналото няма да се върне при нас,

няма да се гледаме пак в захлас,

няма да се искаме със същата страст,

но в нашите мечти ще останем завинаги

аз и ти!!!

© Краси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??