Аз и ти Тази вечер сме сами, тук под светлите звезди грейнала луна в небето стопля ни на нас сърцето. Тих ветрец подухва във нощта, усещам полъха на пролетта. Аз и ти сами сега, птички правят си гнезда, а лалетата навън чува се камбанен звън. През прозореца навън гледам дете седи на отрязания пън.
Деца, цветя и птички, чакаха я те всички! Благодаря ти, че сега си ти до мен, днес е най-щастливият ни ден!
© Кирил Киряков All rights reserved.
Поздравления за стиха!