13 nov 2008, 15:28

Аз и Ти 

  Poesía » De amor
1212 1 3

                                                                    Аз и ти                                                                                                                                      Тази вечер сме сами,                                                                                                                         тук под светлите звезди                                                                                                                   грейнала луна в небето                                                                                                                   стопля ни на нас сърцето.                                                                                                                                                                                                                                                                             Тих ветрец подухва във нощта,                                                                                                      усещам полъха на пролетта.                                                                                                          Аз и ти сами сега,                                                                                                                              птички правят си гнезда, а                                                                                                            лалетата навън                                                                                                                                  чува се камбанен звън.                                                                                                                    През прозореца навън                                                                                                                      гледам дете седи на отрязания пън.        

                   

                                                           Деца, цветя и птички,                                                                                                                    чакаха я те всички!                                                                                                                          Благодаря ти, че сега си ти до мен,                                                                                              днес е най-щастливият ни ден!            

© Кирил Киряков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??