Mar 28, 2012, 3:39 PM

Аз и ти 

  Poetry » Love
876 0 0

Луна, звезди -

аз и ти и нашите мечти.

Влюбени очи, горещи длани -

аз и ти в едно сме сляти.

Сълзи, сърца сломени -

аз и ти, но разделени.

Балади - любовни песни,

аз и ти - обезсмъртени!

© Елена Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??