28 mar 2012, 15:39

Аз и ти 

  Poesía » De amor
879 0 0

Луна, звезди -

аз и ти и нашите мечти.

Влюбени очи, горещи длани -

аз и ти в едно сме сляти.

Сълзи, сърца сломени -

аз и ти, но разделени.

Балади - любовни песни,

аз и ти - обезсмъртени!

© Елена Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??