Аз исках радост да ми подариш.
И гмурнах се в морето на живота.
Към тебе смело носех се, защото
поисках радост да ми подариш.
Подводните скали аз не видях,
загледана единствено във тебе.
Попътен вятър бързах да ме вземе –
акулите огромни не съзрях.
Но, скрита неусетно зад врата,
издебнала очите заслепени
и тайничко привързана към мене,
коварно ме е дебнела Тъга.
30.11.2012 г.
© Вили Димитрова All rights reserved.