Аз искам да живея!
1. Чу ли ме добре?!?
През сълзи мога да крещя,
самотна да се влача в калта,
името ти безспир да крещя.
Но аз искам да живея!!!
2. Чу ли ме добре?!?
Ще мине ден, ще минат два
и аз ще успея да те забравя.
Отново щастливо ще пея,
защото аз искам да живея!!!
© Кристиана Кръстанова All rights reserved.