8 sept 2010, 21:19

Аз искам да живея 

  Poesía » Otra
981 0 0

Аз искам да живея!

 

 

 

 

1. Чу ли ме добре?!?

През сълзи мога да крещя,

самотна да се влача в калта,

името ти безспир да крещя.

Но аз искам да живея!!!

 

 

 

2. Чу ли ме добре?!?

Ще мине ден, ще минат два

и аз ще успея да те забравя.

Отново щастливо ще пея,

защото аз искам да живея!!!

© Кристиана Кръстанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??