Jun 29, 2011, 12:15 AM

Аз искам да съм волна птичка 

  Poetry
520 0 1

Аз искам да съм волна птичка,

най-волната от всички,

с неуморими криле

свободно да летя

високо в синьото небе.

 

Аз искам да съм волна птичка

и безспирно да летя,

високо над всичко

и цялата земя.

 

Аз искам да се освободя

от тежкия товар,

душата си да спася

от ужасния кошмар.

 

Не искам да съм в неговия плен,

жадувам свободата си,

светлия и слънчев ден,

заслепяващ тъгата ми.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??