Dec 28, 2019, 11:31 PM

Аз пиша 

  Poetry » Phylosophy
586 2 2

Аз пиша... и чакам-

нищо друго не мога,

мечтаейки радостни дни.

Още дишам, не плача,

без вина в свят виновен

шепа обич в сърцето тупти.

© Петя Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??