28 дек. 2019 г., 23:31

Аз пиша 

  Поэзия » Философская
570 2 2

Аз пиша... и чакам-

нищо друго не мога,

мечтаейки радостни дни.

Още дишам, не плача,

без вина в свят виновен

шепа обич в сърцето тупти.

© Петя Маркова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??