Аз съм...
... словата ти неказани, но чути,
лиричната ти песен неизпята,
въздишката, притихнала в гърдите,
сълзата във очите непролята...
... и капката, преляла в луда нежност,
отроненият вопъл носталгичен,
мелодията - ято от копнежи
и думата прошепната: обичам...
© Вилдан Сефер All rights reserved.