6 nov 2009, 7:56

Аз съм... 

  Poesía » De amor
851 0 28

 

                 Аз съм...

 

 

... словата ти неказани, но чути,

лиричната ти песен неизпята,

въздишката, притихнала в гърдите,

сълзата във очите непролята...

 

 

... и капката, преляла в луда нежност,

отроненият вопъл носталгичен,

мелодията - ято от копнежи

и думата прошепната: обичам...

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??