Jun 9, 2007, 9:54 AM

Аз съм обичала! 

  Poetry
575 0 1

Mисля си, че трябва да запълня
дупката във листа празен,
но това е невъзможно напълно,
защото няма да мога да се предпазя.


"Да се предпазя от какво?" - би попитал,
а аз бих отговорила така:
от това, че ти си моя смисъл,
моята обич и мойта мечта.


Упс, нима на глас го казах?!
Все тая, ти не би го чул, нали?!
А пък и колко пъти ти го показвах,
но в друга посока гледаха твойте очи!


Е, какво пък, нима ще се променя?!
Нима би се променил и ти?!
Нима би повярвал в любовта?!
Аз зная, това да направиш не би.


Ние сме два свята напълно различни,
няма нищо общо между нас.
Пък и ти към мене не изпитваш нищо.
Е, обичам достатъчно и за двама ни аз.


Така е, светът пак ще се върти,
дори и нас двамата да ни няма,
но щастлива съм, че ми показа ти,
че "любовта не съществува" е измама.


Ще продължа напред с поглед студен,
горделива походка и безизразно лице,
но ще остане една вечна истина за мен -
аз съм обичала... обичала съм ТЕБ!!!


На Стоян

© Петето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любов има мило момиче!
    Иначе не би написала тези прекрасни стихове!
    Поздравявам те!
Random works
: ??:??