Jul 13, 2008, 7:58 PM

Аз вярвам във внезапната любов 

  Poetry » Love
659 0 8

 

Аз вярвам във внезапната любов,

която те прострелва от засада,

като пороен юлски дъжд,

опияняващ до наслада... 

Аз вярвам във внезапната любов,

която идва, ако във сърцето си готов

да видиш, миг преди смъртта,

живота си, помилван с любовта.

© Дита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??