13 jul 2008, 19:58

Аз вярвам във внезапната любов 

  Poesía » De amor
658 0 8

 

Аз вярвам във внезапната любов,

която те прострелва от засада,

като пороен юлски дъжд,

опияняващ до наслада... 

Аз вярвам във внезапната любов,

която идва, ако във сърцето си готов

да видиш, миг преди смъртта,

живота си, помилван с любовта.

© Дита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??