Oct 14, 2011, 1:46 PM

* * * 

  Poetry » Love
562 0 2

Затварям аз очи и картините нареждам,
те към тебе ме отнасят, в свят
колкото реален, толкова далечен от реалността.
Спомените са крепежът  -конците,
задържащи мислите за теб.
Приятните мигове запазват копнежа на сърцето.
Дните, прекарани заедно, в плет
от плътска страст и духовно обединение,
карат тялото ми да потрепва от вълнение.
Всички тези мисли в нереалния ми свят
запазват будна любовта към тебе,
всички те задържат я в очакване на следващото повторение.
                                                       
                                                              (Станислав Николов ' 2006г.)

© Станислав Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??