Aug 24, 2008, 11:22 AM

Басейн 

  Poetry » Other
1023 0 0

Удави се басейнът във свойте сълзи,

защото празен пак остана

и нямаше следи -

влизайки във него забравяш всичко ти,

прозират във небето изпарените мечти.

© Недялко Благоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??