24 авг. 2008 г., 11:22

Басейн 

  Поэзия » Другая
1022 0 0

Удави се басейнът във свойте сълзи,

защото празен пак остана

и нямаше следи -

влизайки във него забравяш всичко ти,

прозират във небето изпарените мечти.

© Недялко Благоев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??