Аре, бегай - толкова съм груба...
Знам, не се събират сродните души.
Ще пълзя, ще плача и ще се погубя,
ще си отрежа дългите коси.
Сипвам трето! От обед пия!
Да, пияна съм и нямам срам!
С виното любовта си ще убия,
искам да си тъжен, разорен и сам.
Кутията с цигарите привърши,
ще изпуша ако трябва още една..
Само тази агония да свърши
и пак да бъда усмихната, щастлива и добра.
Обичам те, но няма да ти кажа!
Боли ме! По-добре да съм сама.
Аре, бЕгай - събирай си багажа
и в него си сложи и любовта.
Да чуя, скъпи! Затръшни вратата
с празна чаша за да я уцеля.
Не мисли за пияната горката-
и без теб ще се науча да живея.
© Natalie All rights reserved.