9.12.2020 г., 18:56 ч.

БЕгай 

  Поезия » Друга
492 0 1

Аре, бегай - толкова съм груба...

Знам, не се събират сродните души.

Ще пълзя, ще плача и ще се погубя,

ще си отрежа дългите коси.

 

Сипвам трето! От обед пия!

Да, пияна съм и нямам срам!

С виното любовта си ще убия,

искам да си тъжен, разорен и сам.

 

Кутията с цигарите привърши,

ще изпуша ако трябва още една..

Само тази агония да свърши

и пак да бъда усмихната, щастлива и добра.

 

Обичам те, но няма да ти кажа!

Боли ме! По-добре да съм сама.

Аре, бЕгай - събирай си багажа

и в него си сложи и любовта.

 

Да чуя, скъпи! Затръшни вратата

с празна чаша за да я уцеля.

Не мисли за пияната горката-

и без теб ще се науча да живея.

© Natalie Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В такива моменти изграждаме себе си. Един от най-тежките уроци в живота е любовта ти да стане на пух и прах, но само след това осъзнаваш какво наистина заслужаваш. Така, че правилно - да бега 😉
Предложения
: ??:??