Feb 21, 2007, 10:47 PM

Бележка 

  Poetry
979 0 4
Красива си, знаеш ли? Написах и аз,
на хартийка бяла накъсана в края.
Усмихнах се, после ръката и взех,
бележката вяла във нея превех.


Погледна ме жадно, отвърнах и аз,
отворил уста останал без глас.
Листчето ми хвърли обидена тя,
не ми повярва, дали имам вина.

© Венцислав Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??