Feb 26, 2014, 3:09 PM

Белогуша, белопера 

  Poetry » Love
564 0 0

Като малко птиче ще се сгуша
на дланите ти във гнездата,
ще изпъна шия белогуша,
ще си протегна с чар перата

 

и крилете си към теб ще свия, 
и ще те топля - шепа огън -
защото съм ти орисия,
и на твоите гнезда съм Бога.

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??