26.02.2014 г., 15:09 ч.

Белогуша, белопера 

  Поезия » Любовна
583 0 0

Като малко птиче ще се сгуша
на дланите ти във гнездата,
ще изпъна шия белогуша,
ще си протегна с чар перата

 

и крилете си към теб ще свия, 
и ще те топля - шепа огън -
защото съм ти орисия,
и на твоите гнезда съм Бога.

© Камелия Виденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??