May 1, 2010, 6:57 PM

Белязана 

  Poetry » Love
1133 0 5

Върху голото ми тяло

нарисува себе си.
Дръзко.
И... безмилостно.
Остави следи,

които поразяваха кожата ми,

които разкъсваха тишината със вик.
Следи, които мразех. И  теб.

Но не спря!
Как ще спреш?
Всеки иска да твори -
кой шедьоври,  кой - съдбата си...
А някои просто искат да жигосват
другите.
Със себе си.

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??