1 may 2010, 18:57

Белязана 

  Poesía » De amor
1131 0 5

Върху голото ми тяло

нарисува себе си.
Дръзко.
И... безмилостно.
Остави следи,

които поразяваха кожата ми,

които разкъсваха тишината със вик.
Следи, които мразех. И  теб.

Но не спря!
Как ще спреш?
Всеки иска да твори -
кой шедьоври,  кой - съдбата си...
А някои просто искат да жигосват
другите.
Със себе си.

© Полина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??