Jul 9, 2007, 9:55 AM

БЕЗ ЦВЕТОВЕ 

  Poetry
471 0 3
Случва се да се превърнеш във фаталност,
където няма цветове

и където докрай не сме извървели пътеки.
Там накрая поток блика по склонове стръмни,

където е с цвят уморено зелен,
където щастливи сме с лято от светлосенки!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??