9 июл. 2007 г., 09:55

БЕЗ ЦВЕТОВЕ 

  Поэзия
460 0 3
Случва се да се превърнеш във фаталност,
където няма цветове

и където докрай не сме извървели пътеки.
Там накрая поток блика по склонове стръмни,

където е с цвят уморено зелен,
където щастливи сме с лято от светлосенки!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??