Nov 16, 2017, 9:38 AM

Без любов не бива 

  Poetry
389 0 0

Без любов не бива,

тя стои на твоята ръка,

без нея всичко ще загива,

с нея слънцето пристига,

а тебе чакам колко нощи,

да ме обичаш все така,

и с птиците прииждаща,

е тук и есента,

без любов не се е живяло,

не се живее и сега.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??