Без любов не бива,
тя стои на твоята ръка,
без нея всичко ще загива,
с нея слънцето пристига,
а тебе чакам колко нощи,
да ме обичаш все така,
и с птиците прииждаща,
е тук и есента,
без любов не се е живяло,
не се живее и сега.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados