Nov 18, 2007, 7:52 PM

Без музика не мога 

  Poetry
1146 0 7

Без музика не мога,

без тоз рефрен от песен,

превърнал всичката тревога

в изкуство пламено и лесно.

 

Сърце на славей бие лудо

или Орфей се прероди, не зная,

да вземе цялата и хубост,

да я изпее пак до края.

 

Покорила даже небесата,

звъни, звъни от планините,

тъй свежа, нежна за душата,

променя чувствата, съдбите.

 

Намерена в забравен спомен,

преоткрита с нов романс,

от въздействие огромно,

за любов и втори шанс.

 

© Даниел Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??