Mar 21, 2010, 10:09 PM

Без настроение 

  Poetry
583 0 0

Днес няма да пиша,

белият лист и химикалка

далеч от мен ще поставя!

В сърцето си моята мъка

аз ще заключа

и ключът под фалшива

усмивка ще скрия.

Не искам никой

в мойта душа да нахлува,

само малко прозорче

отворено аз ще оставя,

за да може понякога

слънчев лъч да ме огрява!

----

Прозорецът, с години който

затворен държах, ще отворя,

през него аз да полетя

и нова страница

в живота си да разкрия!

© Анка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??